Glavni favorit za predsjednika Barce poručuje: Ako Xavi kaže, dovešćemo i ikonu Real Madrida

Ako Xavi zatraži da dovedemo Sergija Ramosa u Barcelonu onda ćemo ga dovesti


Prema pisanju španskih medija Victor Font je najozbiljniji kandidat da preuzme predsjedničku funkciju u Barceloni. Barcelona je ostala nedavno bez predsjednika nakon što je Josep Maria Bartomeu podnio ostavku, a izbori za novog predsjednika zakazani su za početak naredne godine. 

Španski mediji pišu da je Victor Font jedan od najozbiljnijih kandidata iako je kandidaturu najavio i Joan Laporta koji je s dosta uspjeha obavljao ovu funkciju prije desetak godina.  Font je najavio da će glavni cilj biti uvjeriti Messija da ostane u klubu, ali i dovesti Xavija Hernandeza za novog trenera. 



"Messi je jako razočaran. Klub mu je obećao da može napustiti kad god želi, a oni nisu održali obećanje.  Moramo ga uvjeriti da s novim projektom može ponovno osvojiti Ligu prvaka", rekao je Font i dodao da je spreman na sve da Xavi bude novi trener Barce. "Ako Xavi zatraži da dovedemo Sergija Ramosa i ako je to financijski dozvoljeno i moguće, dovest ćemo ga".

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.