Njemački mediji uvjeravaju - Zidane želi jednog od najboljih igrača Bayerna

Zidan želi jednog od najboljih igrača Bayerna


Trener Real Madrida Zinedin Zidan uveliko radi na dovođenju Davida Alabe, kome ugovor sa minhenskim Bajernom ističe na leto, prenosi nemački Kiker. Kraljevski klub kuburi sa defanzivnom pozicijom uz levu aut liniju i čini se da je izbor pao na Alabu. 

Prema pisanju Kikera, Zidan je lično potegao kontakte sa austrijskim reprezentativcem ne bi li ga ubedio da od naredne sezone bude prvi izbor nakon izvesnog rastanka sa Marselom. Dodaje se da su kontakti već uspostavljeni i da je u ovom trenutku želja fudbalera da zaigra u Španiji. 



Što znači da se Real i Barselona nalaze na vrhu liste potencijalnih kupaca igrača. Alabin ugovor u Bajernu ističe na leto što znači da će već u januaru imati dozvolu da pregovara sa drugim timovima. 

Jedini problem mogao bi da bude jak ugovor koji Alaba ima u Bajernu (osam miliona evra godišnje) i jasno je da bi od Reala zahtevao još jači.  Kraljevski klub se suočava sa ekonomskom krizom. 



Jedna od misija Zidana je da ubedi fudbalera da pristane na nešto manju platu. Ako se doda da klub pregovara sa Serhijom Ramosom i Lukom Modrićem oko produžetka saradnje, jasno je da stvari neće teći ni najmanje glatko.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.