U Chelseaju ne opraštaju i ne zaboravljaju - Ponovo se oglasili povodom Barce i famozne 2009.

Svi oni koji malo duže prate sigurno se sjećaju famozne utakimce između Barcelone i Chelseaja te 2009. godine.


Nije lako navijačima Čelsija kada se sete polufinala Lige šampiona 2009. godine i meča sa Barselonom na Stamford Bridžu. 

"Plavci" su eliminasni golom Andresa Inijeste nakon nekoliko neverovatnih odluka sudije Ovreba, u Londonu to nikada neće zaboraviti što potvrđuje i sadržaj koji bi trebalo da zabavi navijače tokom reprezentativne pauze. 



Naime, Timo Werner je davao svoje preporuke filmova i serija koje voli, a u izbor je ušao i popularna serija "Kuća od papira" (La casa de papel) koja je čitavom planetom postigla nevjerovanu populatnost.

"Prvi izbor našeg napadača jeste popularna serija 'La casa de papel'. Devetoro pljačkaša pokušava da ukrade milione evra tako što stalno rizikuju svoje živote i napravi najveću pljačku svih vremena", rekli su iz Chelseaja, a onda opleli po Barceloni: 



"Ili barem drugu najveću, ako računate utakmicu sa Barselonom na Stamford Bridžu 2009. godine", stoji u tekst na zvaničnom sajtu Čelsija. Niti opraštaju, niti zaboravljaju, a vi se prisetite kako je to izgledalo pre punih 11 godina...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.