United naciljao metu direktno iz Real Madrida - Woodward spremio 90 miliona za zvijezdu Reala

Unitedu su potrebna pojačanja i tu nema dileme, a sada kako stvari stoje više ni novac nije nikakav problem.


Svima je jasno da je najveći problem Mančester junajteda u odbrani koja često nije na visini zadatka i ne uspunjava najviše kriterijume koje sa sobom podrazumeva dres "crvenih đavola". 

Klub nije učinio ništa značajno da poboljša taj deo tima, ali postoje naznake da će se to promeniti i to vrlo uskoro na zahtev Olea Gunara Solskjera. Pouzdani Atletik prenosi da je na meti Junajteda fudbaler Real Madrida Rafael Varan. 



Problem bi mogla da predstavlja činjenica da je Francuz trenutno veoma bitan šraf u ekipi Zinedina Zidana, ali bi ponuda od 90.000.000 funti mogla da odobrovolji "kraljevski klub", pogotovo više što bi to bila dobra finansijska injekcija za dovođenje Mbappea.

Nema sumnje da bi dolazak 27-godišnjeg defanzivca bio veliki iskorak u odnosu na Megvajera, Lindelefa i Bajia, a pored Varana već odavno se spominje još jedan Francuz - Dajo Upamekano iz Leipziga koji u Bundesligi pruža zaista sjajne partije.



Konkurencija za potpis fudbalera Lajpciga je ipak veća budući da je ne samo mlađi, već i dosta jeftiniji, pa se navijači nadaju da će klub uskoro započeti pregovore sa Realom i tako dovesti jedno zaista veliko pojačanje u odbrani.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.