Napetost između igrača i Zidanea je ogromna - Sve je jasno kad je Perez morao ući u svlačionicu

Od Reala se uvijek očekuje samo ono najbolje, a pogotovo ako se radi o izvedbi na domaćem terenu. Novi poraz, ovaj put u Ligi prvaka, dobro je uzdrmao madridski Real.


Španski mediji javljaju da situacija u svlačionici nije baš najbolja, a navodno je juče nakon susreta u svlačionicu došao i predsjednik kluba Florentino Perez. 

Ništa neuobičajeno s obzirom da Perez ima naviku dolaziti u svlačionicu tima, no kako pišu španski mediji, ovaj put njegov dolazak zapravo znači da su svi alarmi upaljeni. Čelnici kluba ne mogu da razumiju šta se dešava sa fudbalerima i traže da se odgvornost podijeli između stručnog štaba i igrača. 



Navodno je trener Zinedine Zidane prihvatio odgovornost za slabe igre i rezultate, te je obećao pronaći rješenje, ali raspored mu ne ide na ruku baš nikako i čini se kako će morati da napravi čudo.

Naime, s obzirom da za vikend Real igra protiv Barcelone, a onda par dana kasnije gostuje u Njemačkoj kod Borussie Moenchengladbach gdje će Real morati slaviti reklo bi se da je ispred Zidanea jako težak posao. 



Poraz od Šahtara povećao je i napetost između igrača i trenera, a da li su ova dva naredna meča presudna i za Zidaneovu sudbinu, saznat ćemo u narednim danima, a već je poznato i da se Raul Gonzales pominje kao nasljednik Zidanea na klupi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.