United se ipak pojačava: Solskjaer daje svega 20 miliona i dobija izvrsnog lijevog beka

Po svemu sudeći Solskjaer bi trebao da dobije pojačanje u finišu prelaznog roka 


Mančester Junajted će se ipak pojačati u finišu prelaznog roka. Junajted će biti na naslovnim stranama u ovom prelaznom toku. Sinoć su izgleda postigli dogovor o prodaju Andreasa Pereire Laciju, on će na pozajmicu, sa otkupom od 27 miliona, a "Đavoli" će imati 10% od buduće prodaje. 

Ovaj 24-godišnjak može da igra na više pozicija u veznom redu, ali ne dobija šansu ove sezone.  Sa druge strane, izgleda da je rešen dolazak Aleksa Telješa, prema informacijama iz Portugala, Brazilac će postati novi levi bek Junajteda. 



Suma će biti oko 20 miliona evra, nekadašnjem defantivcu Intera i Galarasaraja ugovor ističe sledećeg leta.  Otišla je i ponuda u Dortmund, naime, ponovo je u pitanju 100 miliona za Sanča sa lako dostižnim bonusima. 

Očekuju od igrača da pogura čitavu priču, ali neće čekati više od par dana, u suprotnom probaće da dovedu Daglasa Koštu iz Juventusa.  Plus, prića se da bi mogao da stigne napadač, ili Milik, ili bivši igrač "Đavola" Norvežanin King iz Bornmauta.   



Od štopera nema ništa, Solskjer je bio jasan ne mogu da prodaju Roha i Džonsa, još nije dogovoren posao oko Smolinga, pa je jasno da od pojačanja u tom delu tima nema ništa. Sada je već kritično i klub mora brzo da deluje...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.