Diego Costa pokazao šta je ljubav prema klubu: "Razgovarao sam sa upravom, ja neću biti problem"

Diego Costa ima veliku ljubav prema svom klubu, Atletico Madridu, pa i ako se radi o stvarima koje lično njemu ne odgovaraju, on je spreman na sve za dobrobit kluba.


Španski napadač brazilskog porijekla danas je u prvoj utakmici sezone zabio gol i upisao je asistenciju u pobjedi od 6:1.

Medjutim, činjenica da je došao Luis Suarez i da se spominje dolazak Edinsonona Cavanija dovodi Costu u nezavidan položaj i to je i samom njemu jasno, te je u otvorenom razgovoru sa klubom objasnio svoj stav povodom trenutne situacije. 



Trenutna situacija i transfer politika Atletico Madrida bi značili da Diego Simeone ne računa više na njegove usluge, a sjajni napadač je svjestan toga i poručio je kako neće praviti nikakve probleme klubu i da naprave šta god oni žele.

"Klub već zna da ja neću predstavljati nikakav problem. Razgovarao sam već sa rukovodstvom. Ako žele da me prodaju ili da me pošalju na pozajmicu, mogu to slobodno uraditi", rekao je Diego Costa, a onda nastavio i dalje: 



"Isto tako, ako žele da raskinemo ugovor, neće biti problem. Rekao sam da želim da klub odluči šta će biti", rekao je nakon poslednjeg meča Costa. Costa je za Atletico odigrao preko 200 utakmica i zabio je 82 gola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.