U Real Madridu se upravo dešava ozbiljan problem - Njegovo ime je Gareth Bale

Iako je čitava planeta zaokupljena dešavanjima oko Messija i Barcelone pa tako bi se reklo da se Barca nalazi u najvećim problemima, ipak u Real Madridu se trenutno dešava jedan veliki problem.


Argentinski fudbaler je izrazio želju za odlaskom, te se vode velike bitke sa rukovodstvom kluba oko toga može li samo tako otići.
Dok je javnost zaokupljena Messijem, Barcin veliki rival Real Madrid, također ima svoj problem. On se zove Gareth Bale. Velšanin ne pristaje da ga klub proda. Ne pristaje na bilo kakav razgovor o takvom odlasku iz Madrida i za njega postoji samo jedna opcija i jasno je poručio rukovodstvu kluba.


"Isplatite me i otići ću". A ako bi to učinio Real bi morao izdvojiti ogromnu cifru. Bale zarađuje 17 miliona eura po sezoni, preostale su mu dvije godine ugovora i to znači da bi Kraljevi morali da isplate 34 miliona eura kako bi Bale otišao.

Za sada od strane Velšanina nema nikakve želje za pregovorima. On je svoj stav rekao i Real će morati da ga istrpi ako ga ne budu isplatio.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.