Reforma po ukusu Lamparda: Nakon pojačanja krenula rasprodaja - Čak 6 zvijezda na listi za otpis

Jedan od najaktivnijih klubova ovog prelaznog roka je sigurno bio Chelsea, Lampard je napravio neke od najvećih transfera na Evropskom tlu i započeo stvaranje jednog novog, moćnog Chelseaja. 


U klub su između ostalog stigli Kai Havertz kao velika zvijezda i glavni igrač Leverkusena, stigao je i Ziyech kao prva zvijezda Ajaxa a takođe i Timo Werner kao prva zvijezda Leipziga.
Sigurno da navijači Londonskih plavaca mogu da budu zadovoljni odrađenim poslom Lamparda, ali dolaskom silnih pojačanja došlo je vrijeme i za otpis nekih drugih igrača kojih nema u planovima Lamparda za novu sezonu.



Prvo od imena koje se pominje da napušta Stamford Bridge je Michy Batshuayi koji je već dogovorio uslove sa Crystal Palaceom i on će među prvima da napusti Chelsea u vidu pozajmice.

Drugi igrač koji je na listi za otpis je Tiemoué Bakayoko koji je trenutno u pregovorima sa AC Milanom i Chelsea se iskreno nada da će ti pregovori da prođu dobro kako bi se oslobodio igrača na kojeg ne računa, pogotovo ne nakon svih pojačanja koja su stigla u klub samo ovog ljeta.



Takođe, Fikayo Tomori je na izlaznim vratima a glavni interesant za njegovu kupovinu je prema poslednjim navodma ekipa Evertona. Među imenima koja se još pominju kao suvišna u redovima Chelseaja su i Emerson Palmieri i Zappacosta za koje se vjeruje da će već u narednim sedmicama napustiti klub.

I na kraju ne treba da zaboravimo na Ngolo Kantea kojeg bi Lampard rado prodao, Inter se pominje kao glavni konkurent za njegovo dovođenje, ali prema poslednjim navodima Chelsea za njega traži između 60 i 70 miliona te ostaje otvoreno pitanje da li će Inter biti spreman da izdvoji toliki novac za ovog igrača.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.