Pirlo šalje jasnu poruku upravi: “Treba mi što prije, to je najbitnija karika za kompletan tim”

Prilo od uprave zahtjeva da mu dovedu najbitniju kariku za tim


Prva utakmica na klupi Juventusa za Andreu Pirla je prošla odlično. Novarra je savladana sa visokih 5:0, a jedan od strijelaca je bio Cristiano Ronaldo. Na desetak dana prije početka nove sezone Serije A, Pirlo ima veliku glavobolju. Otpisao je Gonzala Higuaina, ali novi napadač još ne dolazi.

Stara dama se posljednjih sedmica povezuje sa Edinom Džekom, Luisom Suarezom i Arkadiuszom Milikom, ali novog napadača u trening kampu Continassa još uvijek nema. Nakon pobjede nad Novarrom Pirlo je poručio klupskom rukovodstvu da mu je potreban napadač što je prije moguće.



"Da, treba mi što prije, ali prijelazni rok je dug i ima vremena", odgovor je Pirlo na pitanje koliko je Bianconerima potreban napadač. Iz Italije praktično iz sata u sat stižu različite informacije i zaista je teško ko će stići u Torino između Suareza, Džeke i Milika. A na kraju neće biti iznenađenje ukoliko dođe neko četvrti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.