Mlada zvijezda Uniteda plaća danak neiskustvu i poručuje: “Pozivam sve da ne slijede moj primjer"

Mlada zvijezda Uniteda plaća danak neiskustvu


Mladi nogometaš Manchester Uniteda, Mason Greenwood, koji je imao fantastičnu sezonu, iz dana u dan ulazi u sve veće probleme. Prije nekoliko dana Greenwood je zajedno s Philom Fodenom izbačen iz engleske reprezentacije jer su u Reykjaviku pozvali u hotelske sobe dvije mlade Islanđanke.

Nekoliko dana kasnije Greenwood je opet u problemu. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se jasno vidi kako udiše dušikov oksid, tzv. plin za smijeh. Ubrzo se izvinio za svoje postupke.



"Obaviješten sam da bi ovakva praksa mogla štetiti mom zdravlju i prihvaćam činjenicu da je to, kako fotografije pokazuju, bila moja loša procjena. Pozivam druge da ne slijede moj primjer", rekao je Greenwood, dodavši:

Greenwood je prerano počeo da radi gluposti, ali niko ne može osporiti njegov talent zahvaljujući kojem je kao dječak zaigrao za Manchester United i sa 18 godina već je postao seniorski reprezentativac Engleske.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.