Lazio kvari planove Juveu i Interu: Stiglo i četvrto pojačanje - Napadač od 20 miliona

Lazio je predstavio i četvrto pojačanje i na taj način svima u Seriji A dao do znanja da će se i oni itekako pitati ove sezone. 


Novi član rimskog kluba postao je doskorašnji napadač Fenerbahčea koji može da bude bitna karika za tim iz Rima i napad nebesko plavih.
Momak rođen u Prizrenu ima 26 godina, a u Italiju stiže u sklopu transfera vrednom 20 miliona evra koji uključuju i određene bonuse. Vedat Murići je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe golovima u svim takmičenjima, na 36 nastupa postigao je 17 golova i dodao sedam asistencija.



Dugo je sportski direktor Lacija Igli Tare pregovarao sa upravom turskog kluba, ali je dogovor na kraju ipak postignut i Lazio će napokon da dobije željeno pojačanje za svoj tim i borbu za titule u narednoj sezoni.

Murići će tako biti četvrto pojačanje Lacija, nakon golmana Pepea Reine i veziste Gonzala Eskalantea, koji su stigli kao slobodni igrači iz Milana i Eibara, a angažovan je i Žan-Danijel Akpa Akpro iz Salernitane.



Na ovaj način Lazio je jasno stavio do znanja Interu i Juventusu da oni neće biti sporednjaci u borbi za titulu i kako se ova sezona neće svesti na borbu između ova 2 kluba, već će tu biti i ekipa Lazija koja znatno ojačana ulazi u novu sezonu sa velikim ambicijama.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.