City se ne šali: U Madrid stigla ponuda od čak 94 miliona eura za premoćnog defanzivca

Manchester City pokazuje odlučnost i jasnu želju da pojačaju odbranu svog tima, a poslednjom službenom ponudom su to i svima pokazali. 


Pep Guardiola je mišljenja kako je Cityju u narednim sezonama neophodno pojačanje zadnje linije i trudi se svim silama da na mjesto centralnog odbrambenog igrača dovede veliko ime.
Prva i stalna meta je bio sjajni Kalidou Koulibaly iz Napolija, ali čini se kako je to itekako tvrd orah uzimajući u obzir da Napoli ne želi ni da pregovora oko njega. Odmah poslije njega kao glavna želja dolazi moćni stoper Ateltico Madrida, José Giménez.



Riječ je o sjajnom Urugvajcu kojeg bi brojni evropski velikani željeli da vide u svojim redovima, ali kvalitet i košta i malo ko je spreman da isplati toliko visoke iznose. Međutim, City ne bi bio City kada ne bi povlačili takve poteze pa su tako i poslednjom ponudom koja je stigla na adresu Atletica iznenadili. 89 miliona eura plus još 5 miliona u bonusima.

Iako ekipa Atletico Madrida javno poručuje da ne želi da proda svog stopera kada su čuli za intereovanje Pepa Guardiole odmah su se pozvali na njegovu otkpunu klazulu i rekli kako on može da ide za iznos od 120 miliona eura.



Prelazni rok se završava 5og oktobra i nije poznato da li će City uopšte slati novu ponudu ukoliko ova trenutna bude odbijena. Sada je lopta prebačena u Madrid i čeka se na potez Madriđana koji bi ukoliko pristanu na ovaj transfer mogli ostvariti itekakvu finansijsku injekciju.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.