City našao zamjenu za Davida Silvu: Guardiola ide po najskupljeg Portugalca

Čini se kako za City ne postoje granice - Guardiola ponovo troši milione i milione na preskupa pojačanja


Kao što znamo "građani" su već dogovorili transfer Nejtana Akea i Ferana Toresa. Pregovara se oko Kulibalija, Siti takođe vidi Lautara Martineza kao prirodnu zamenu za Serhija Aguera, ali pre toga Pep želi da doda i malo kreativnosti.

Engleski Atletik piše kako je Siti uputio pitanje Atletiko Madridu, a to je - koliko košta Žoao Feliks? Portugalac je tek prošlog leta došao u Madrid, Benfika je inkasirala oko 125 miliona evra na njemu, ali prva sezona nije prošla u najboljem redu.

Feliks je imao i problema sa povredama, ali i aklimatizacijom na Primeru. Zabeležio je 35 utakmica sa osam golova i tri asistencije. Mnogi napominju njegovu fizičku konstituciju kao veliki problem. Kako će Portugalac izaći na crtu štoperima PL ukoliko se već muči sa defanzivcima Primere.

Podsetimo Siti takođe napušta i David Silva po kraju sezone, Feliks ima tu kreativnost u sebi, mada teško je videti da će ga Čolo Simeone pustiti posle samo godinu dana. Opet Siti ima novca, dobili su žalbu u procesu protiv UEFE. Ko zna koja je prava granica engleskog kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.