Mandžukić strpljivo čeka zimu - Pored Uniteda još jedan klub iz PL želi Hrvata u svom timu

Mario Mandžukić je sve bliže da napusti Juventus i Torino, čak bi se reklo da se i Juventus želi što prije riješiti sjajnog Hrvatskog napadača.


Već duže vrijeme zna se kako Mario Mandžukić nema budućnost u Juventusu i on i sam želi da promijeni sredini i pronađe klub u kojem će biti redovan na terenu.
Hrvatski napadač u Juventusu je od 2015. godine, ali dolaskom Maurizija Sarrija na mjesto trenera potpuno je pao u drugi plan i sasvim je sigurno da će na zimu promijeniti sredinu i pokušati pronaći neki novi klub.



Da je vrijeme za odlazak shvatio je i sam Mandžukić. Prije nekoliko dana njegov transfer u Katar činio se kao gotov, ali užasni uvjeti i komplikacije u pregovorima stopirali su cijeli posao, pa je i dalje pod upitnikom gdje će nastaviti svoju karijeru.

Informacije koje dolaze iz Engleske govore kako se nakon Manchester Uniteda u borbu za njegov potpis uključio i West Ham koji bi rado ovog igrača da vidi u svojim redovima.



Čekićari u ovoj sezoni bilježe prilično dobre rezultate, imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani Leicester, a kako bi dodatno osnažili momčad na listu želja za zimski prijelazni rok uvrstili su upravo Mandžukićevo ime. U West Hamu bi se Mandžukić lakše izborio za minutažu nego u Mancheter Unitedu, a na Ostrvu nagađaju kako bi Juventus bio spreman da ga pusti za 10 miliona eura.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.