Mandžukić ne želi u Katar, on je još uvijek samo za velikane - Čeka se siječanj i odlazak u United

Nije Mario Mandžukić uopšte zainteresiran da napušta Europu i najveći nivo svjetskog nogometa, on je i dalje rezerviran samo za velikane svijetskog nogometa.


Mario Mandžukić (33) još nije odlučio hoće li napustiti Juventus ove ili iduće godine. Bivši hrvatski reprezentativac važe ponude iz Katra, ali čini se kako ipak nije zainteresiran za transfer.
- Došlo je do zastoja oko prodaje Mandžukića u Katar. Imamo vremena do 30. rujna - rekao je direktor Juventusa Fabio Paratici. Očito je kako se u "staroj dami" pod svaku cijenu žele riješiti hrvatskog napadača.



Trener Maurizio Sarri otpisao ga je i za utakmicu protiv Hellas Verone proteklog vikenda, koju je torinski klub jedva dobio preokretom u drugom poluvremenu. Ne ode li na Bliski istok, sasvim je izvjesno kako Mandžukiću neće dati ni minute ne dođe li do velikog zaokreta.

A sam Mandžukić i dalje nije odbacio mogućnost da karijeru nastavi u Europi. Prema pisanju Tuttosporta, Mario želi pričekati siječanj i vidjeti druge opcije. Osobito se to odnosi na engleski Premiership, iz kojega su se već javljali Manchester United i Everton.



Već je bilo kontakata s "crvenim vragovima" tijekom ljeta, ali posao je propao. U poziciji u kojoj je, novi interes kluba s Old Trafforda teško bi odbio. I postao bi prvi Hrvat u povijesti u Manchester Unitedu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.