Tinejdžer koji bi mogao da prebaci rekord Kyliana Mbappea: Platili ga 8 miliona, sad je 190 miliona

Čini se kako bi u narednom periodu mogli imati još jednog tinejdžera koji bi mogao oboriti brojne rekorde, kako finansijske tako i one rezultatske.


Sjajni fudbaler bi tako mogao da prebaci rekord Kyliana Mbappea što se tiče visine transfera.
Fudbaler Borussie iz Dortmunda, Jadon Sancho predstavlja veliko otkrovenje u nedavno završenoj sezoni, supertalentovani tinejdžer ima impresivne brojke.



Na 43 utakmice postigao je 13 golova i upisao 19 asistencija, bio je primetan mali pad na kraju sezone, ali nema sumnje da se od njega očekuje velike, najveće stvari. Tako je i privukao veliki broj zainteresoanih klubova pre svega sa Ostrva.

Manchester United i Liverpool bi ga rado videli u svojim redovima, a stidljivo, ali sve češće se spominje i Barcelona kojoj će u narednom periodu pojačanja sigurno biti neophodna.



Međutim, borba za njegov potpis neće biti laka pošto ga "Milioneri" procenjuju na čak 190 miliona eura što je sigurno previsok iznos za brojne klubove planete, ali ne i za one najveće poput Uniteda, Liverpoola ili Barcelone.

Sancho ima tek 19 godina i ovo mu je prva ozbiljna seniorska sezona u karijeri, no čini se da bi Njemci mogli mnogo da zarade na momku kojeg su Cityju platili tek osam miliona eura.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.