Pep u problemu: Mogao bi ostati bez još jednog velikog igrača, prava legenda kluba sve bliže odlasku

Iako je Guardiola već zamislio koji bi to igrači mogli da udju u tim umjesto njega, ipak bi ovo bio veliki hendikep za ekipu.


Manchester City iza sebe ima sjajnu sezonu iza sebe i naravno da je pritisak na njima da naprave sličan uspijeh i naredne.
Ni kiks u Ligi prvaka ne može da obriše činjenicu da su "Građani" apsolutni vladari Ostrva što su pokazali u poslednje dve sezone, iako su ove godine imali Liverpool kao velikog rivala koji se do poslednjeg kola borio za titulu.



Na kraju sezone ih je napustio dugogodišnji kapiten Vincent Kompany , a izgleda da će se na isti korak odlučiti još jedna klupska legenda koja je obilježila igru Cityja prethodnih sezona.

Sun tvrdi da je David Silva voljan da karijeru nastavi u Kataru odakle mu neimenovan klub nudi osam miliona evra godišnje za dve sezone. Španac je jedan od miljenika Pepa Guardiole, takođe istakao se i kao vođa na terenu pošto je u klubu od 2010. godine.



Kao njegova potencijalna zamena spominju se Nabil Fekir za kojeg je već zainteresovano nekoliko velikih klubova, ali i Juri Tilemans za kojeg se interesuje i Cityjev gradski rival United.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.