Kriza u PSG-u: Tuchel izjavom zabrinio navijače, a gotova je i ljubav između Neymara i Mbappea

PSG će ovog ljeta biti na velikim iskušenjima jer će gotovo sigurno doći ponude za Neymara i Kyliana Mbappea koji su najbolji igrači kluba iz Pariza.


Francuski mediji pišu da će Parižani sigurno prodati jednog od dvojice najvažnijih igrača, a sve zbog toga što Mbappe i Neymar više nisu u tako dobrim odnosima kao prije.
L'Equipe je objavio da je između njih "pukla ljubav" kada je Neymar kritikovao mlađe igrače za loše igre ove sezone, a u tome se pronašao i Mbappe koji je na ovoj izjavi itekako zamjerio Neymaru. 



Prije nekoliko dana mladi francuski napadač je slavio rođendan i svi su bili iznenađeni što na proslavi nije bio Neymar jer se zna da su oni veoma dobri prijatelji. No, očito je da situacija između njih nije baš najbolja i francuski mediji tvrde da će zbog toga klub prodati nekoga ovog ljeta.

To je na neki način potvrdio i trener Thomas Tuchel. Njemački stručnjak je izjavio da bi bilo dobro da obojica ostanu u klubu, ali ukoliko neko od njih napusti PSG onda to neće biti iznenađenje jer je u fudbalu sve moguće.



"Kao trener želim da ostanu obojica, ali znate da je u fudbalu sve moguće. Sigurno ćemo naći neko rješenje na ljeto ukoliko dođe zanimljiva ponuda", rekao je jasno Tuchel pa onda i dodatno pojasnio:

"Ne samo za njih nego i za ostale igrače. Potrebne su nam promjene i to je jedino sigurno sada", rekao je Tuchel.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.