Izvori iz Njemačke donose - Minhenski Bayern je već pronašao zamjenu za Niku Kovača

Minhenski Bayern navodno je našao zamjenu za Niku Kovača. 


Kako tvrdi italijanski novinar Bruno Longhi, njegov izvor iz Njemačke mu je potvrdio kako će ekipu Bayerna u narednoj sezoni voditi doskorašnji trener Juventusa Massimiliano Allegri.
Prema njegovim informacijama Allegri je voema blizu preuzimanja bavarskog velikana, a tamo će zamijeniti hrvatskog stručnjaka Niku Kovača. Iz Bayerna nisu previše željeli razgovarati na temu odlaska trenera. Predsjednik Uli Hoeness je jučer kratko rekao:



"Nije pravo vrijeme da o tome razgovaramo", istakao je Hoeness. Ipak, gdje ima dima, ima i vatre. Kovač se konstantno povezuje sa odlaskom sa klupe Bayerna, iako je osvojio naslov prvaka, a imat će šansu i da osvoji DFB Kup.

Allegri pored Bayerna navodno ima i tri ponude iz Premier lige. Englezi pišu da bi ga rado angažovali Manchester United, Chelsea i Tottenham, jer bi se lako moglo desiti da sve ove ekipe ostanu bez menadžera.



Italijanski stručnjak je prethodnih pet godina vodio Juventus. Osvojio je pet naslova prvaka i to pet godina zaredom. Također, vodio je i Milan sa kojim je također uzeto Scudetto...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.