Dani Alves progovorio o godini u Torinu koju neće pamtiti po dobrom: "Juventus me prevario"

Tridesetšestogodišnji Dani Alves je fudbaler sa najviše trofeja. Svoju evropsku karijeru je počeo u Sevilli da bi zatim prešao u Barcelonu, gde je igrao osam godina. 


Alves je 2016. godine napustio Katalonce i preselio se u Torino, da bi posle samo jedne godine Juventus zamenio franucskim PSG-om.

U intervjuu za ESPN je progovorio o svom periodu koji je proveo u Italiji, tačnije u redovima tima iz Torina, te se prisetio te godine u Juventusu, i kako sam kaže, "Bjankonere" neće pamtiti po dobru. 



"Proveo sam jednu neprijatnu godinu u Torinu. Osećao sam se prevarenim jer nisam dobio ono što su mi obećali." "Stvorio sam istoriju sa Juventusom, svakoga koga bi pitali rekao bi najbolje o Daniju Alvesu kao radniku na terenu. Nijedna osoba nema šta loše da kaže o meni."

"Drugačija je stvar odnosa sa ljudima koji su me doveli tamo, i šta su mi rekli. Poštujem istoriju i Juventus ali osetio sam se prevarenim te sam i napustio klub", izjavio je Brazilac.



Alveš je u toj sezoni osvojio duplu krunu sa Italijanima i izgubio finale Lige šampiona, ali je definitvno i tad pokazao da se radi o jednom velikom igraču što je kasnije i potvrdio u redovima PSG-a.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.