Španci sigurni: Navijači potpuno oduševljeni - Mourinho se vraća na velika vrata

Sprema se veliki spektakl: Navijači su naprosto oduševljeni - Španci ubijeđeni da znaju koji je to tačno sledeći klub kontroveznog Jose Mourinha!


Manchester Unitedu je skoro svanulo, i to sve od kako je bivši trener kluba Jose Mourinho napustio klupi "Crvenih đavola".
Portugalac od tada nije previše mario o svojoj trenerskoj budućnosti jer je želio odmor, ali on bi mogao biti završen narednog ljeta. Naime, prema pisanjima Don Balona Jose Mourinhov novi angažman je sve bliži.



Internazionale Milano je stupio u kontakt sa svojim nekadašnjim trenerom kako bi se vratio na Đuzepe Meacu. "Posebni" je miljenik navijača Intera sa kojim je osvojio Tripletu i jedva priželjkuju njegov povratak. 

Optimizam u Milanu sada grade na tome da je Jose Mourinho već u nekoliko navrata isticao svoju privrženost "Neroazurima", poslednji put na meču protiv Juventusa kada je provocirao navijače italijanske ekipe.



Trofejni stručnjak se nije oglašavao povodom ovih glasina, ali nema sumnje da će dobro razmisliti o svemu i da će se po staroj dobroj navici dobro osigurati ugovorima za slučaj da nešto pođe kako ne treba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.