Sa njima nema šale: Wolvesi sve opasniji - Stigla mlada zvijezda iz Manchester Cityja

Nismo ovo očekivali od njih: Wolverhampton Wanderersi se opasno pojačavaju - Završen transfer mlade zvijezde iz Manchester Cityja!


Uprava sjajnih Wolverhampton Wanderersa je danas saopštila da je realizovala odličan transfer mladog igrača ekipe Manchester Cityja.
Ovaj 19-godišnji štoper je ponikao u Manchester Cityju, ali nikada nije nastupio za prvi tim. Igrao je za drugi tim (U23) kluba sa Etihada, a proteklu polusezonu je proveo na posudbi u holandskom drugoligašu Almere Cityju.



Iako je njegova posudba trebala trajati do narednog ljeta, Građani su odlučili ranije je prekinuti kako bi ga što prije prodali Wolverhampton Wanderersima. Ed Francis će se pridružiti drugoj ekipi Wolverhamptona.

Kroz koju će se pokušati izboriti za status prvotimca na Molineuxu. Inače, Francis je imao ugovor sa Manchester Cityjem do ljeta 2020. godine, ali nije poznato koliko je novca Wolverhampton izdvojio za njegov potpis.



Svakim danom postaje sve jasnije da se ekipa Wolverhampton Wanderersa sve više oštri za premier ligu i da su oni došli u Premier Ligu kako bi ostali, i da nisu jedan od onih klubova koji slučajno zaluta u najjaču ligu na svijetu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.