Juve u sve većem problemu - Dva velikana dolaze po najvećeg talenta Stare dame

Juventus je u sve ozbiljnijem problemu kako dolaze prelazni rokovi - Dva Velikana samo čekaju priliku da dođu po jednog od najtalentovanijih igrača na svijetu!


Paulo Dybala je bez sumnje jedan od najboljih igrača Juventusa, stigao je u klub iz Palerma kao ogroman talenat.
A ubrzo je izrastao u jedno od najvećih zvijezda Serije A. Za njegove usluge zainteresovan je veliki broj klubova, uglavnom oni najveći, Bayern bi jako volio da ga vidi u svojim redovima, kao i madridski Real.



Pominjala se u čuvena trampa za Isca. Ipak, Juve je jasan po pitanju njegove sudbine, žele da ga zadrže. Dybala pokazuje ogroman kvalitet sa svojih 25 godina, jasno je da još uvek može da napreduje.

Ali i da predvodi navalu "Stare dame" još dugi niz godina. Zbog svega toga, u Torinu ga vide kao ključnog igrača za nastupajući period, ali bi sve to moglo da bude stavljeno na testove već narednog ljeta, kada budu krenule da doleću ponude za njegove usluge.



Jasno, zainteresovana strana bi morala dobro da se otvori, 100 miliona evra je minimum, ali ukoliko Dybala ipak odlučio da ostane u klubu i naredne sezone, Juve ima spremljen plan. Naime, ako Argentinac donese odluku da dres Juventusa nosi i u sezoni 2019/20,

U septembru tekuće godine će uprava otvoriti pregovore sa fudbalerom i njegovim predstavnicima oko nove saradnje. Njegov aktuelni ugovor sa klubom ističe 2022. godine, godišnje zarađuje sedam miliona evra, ukoliko odlučio da ostane, jasno je kao dan da će dobiti i veliki povišicu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.