Navijači u čudu: Solskjaer to radi drugačije - Nekada velika nada kluba se vratila u United

Solskjaer uvodi velike reforme u najtrofejniji Engleski klub: Novi trener Crvenih đavola na Old Trafford doveo nekada veliku nadu Manchester Uniteda !


Italijanski napadač Giuseppe Rossi novo je lice na treningu Manchester Uniteda koji je večeras savladao moćni Tottenham.
 Naime, Giuseppe Rossi je već neko vrijeme u potrazi za novi klubom za koji bi zaigrao, a dobio je dozvolu od novog trenera Crvenih đavola Ole Gunnara Solskjaera da formu održava sa svojim nekadašnjim klubom.



Giuseppe Rossi je bio velika nada Uniteda, ali je 2007. godine odlučio na pređe u Villareal. Tokom dosadašnje karijere imao je velikim problema sa povredama što ga je dosta degradiralo, ponajviše koljena.

A ostao je bez angažmana nakon raskida sa Genovom. Engleski mediji prenose da je na poziv Solskjaera prihvatio da trenira sa Manchester Unitedom i čeka pravu ponudu da zaigra u narednom periodu.



Jedno vrijeme se ovaj sjajni napadač povezivao i sa Barcelonom, međutim pet teških operacija spriječilo ga je da napravi nešto više u svojoj karijeri. Rossi je rođen u Americi, a upisao je i 29 nastupa uz sedam pogodaka za reprezentaciju Italije.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.