Izašlo na vidjelo: United u novom ruhu - Solskjaer preoteo pojačanje Juveu i PSGu

Sada je izašlo na vidjelo: Manchester United u potpuno novom ruhu - PSG i Juventus ostali bez pojačanja u korist Uniteda!


Francuz odlučio da se preseli na Ostrvo. Manchester United počinje da dobija bitke van terena sa klubovima koji su u mnogo boljoj situaciji.
Iz Francuske nam stiže direktna potvrda da je mladi francuski fudbaler Amiena Noam Emeran prihvatio ponudu Engleskoga velikana Manchester Uniteda da postane novi član tima sa Old Traforda.



Francuz sada ima svega 16 godina, još uvek nije debitovao za prvi tim Amiena koji će na ime trening kompenzacije dobiti nešto više od 100 hiljada evra. "Nakon razgovora sa porodicom, odlučio sam da je najbolje da odem u United.

Sada je sve na meni da se dokažem i kako znam i umijem da ispunim svoje snove", kazao je krilni fudbaler. Nedavno je u razgovoru za klupski sajt francuskog tima da mu je od idola fudbaler rivalskog Cityja Leroj Sane.



Ovo je samo jedan od dokaza da Manchester Unitedu iz dana u dan ide sve bolje i bolje, a za razliku od situacije prethodnog trenera Jose Mourinha, Ole Gunnar Solskjaer nema problema sa upravom a ni sa igračima, što doprinosi trenutnoj idiličnoj atmosferi u klubu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.