To je to: Bayern ovog puta pretjerao - James Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

Jedna od najvećih zvijezda Bayern Munchena James Rodriguez već neko vrijeme ima problema sa trenerom i sa povredom, a sada je donio odluku kuda će dalje sa svojom karijerom!


Oprečne izjave Kolumbijca u roku od samo nedelju dana. Od početka sezone se govore različite priče o tome gdje će na kraju završiti fudbaler Bayerna.
Kolumbijac je na dvogodišnjoj pozajmici iz Real Madrida, iako je u prvoj sezoni sakupio dosta minuta u dresu Bavaraca, ove godine pod Nikom Kovačom uopšte nije standardan što uveliko čudi mnoge navijače te ukazuje na zvijezdin problem sa trenerom.



Ofanzivni vezista je nedavno istakao da će otići iz Bayern Munchena samo u slučaju da ne dobije novu priliku, a izgleda da je sada shvatio da je neće dobiti u skorije vrijeme jer je uprava kluba stala iza odluka trenera tj Kovač ostaje tu gdje je.

Međutim, po sredi nije minutaža, već velika želja Rodrigueza da se vrati u Madrid, a to je potvrdio i kolumbijski novinar James Gati kojem je to rekao u povjerenju a ovaj je to naravno čim prije prenio svima.



Fudbaler je istakao da želi da ostavi bolji utisak nego u prvom mandatu, te da će učiniti sve da se vrati na Santijago Bernabeu. Solari bi tako mogao da dobije nenadano pojačanje ukoliko ostane na klupi "Kraljevskog kluba" i naredne sezone jer su svi očekivali da će Bayern otkupi Rodrigeza na kraju ove sezone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.