Sve dogovoreno: Velika zvijezda PSG-a napušta klub i dolazi u Barcelonu

Dugo se pričalo o poslu koji dogovaraju Paris Saint Germain i Barcelona - A sada kako nam prenose francuzi sve je dogovoreno!


Parižani su navodno odlučili da više neće igrati za njih ove sezone. On je vodstvo kluba obavijestio kako neće produživati ugovor s PSG-om, prema informacijama kojima raspolaže Le Parisien već se obećao novom klubu…
Adrien Rabiot bit će prvo pojačanje Barcelone ove sezone, nekoliko tjedana uoči početka zimskog prijelaznog roka prema Bosmanovom pravilu moći će pregovarati s drugim klubovima, ali čini se kako je taj dio već obavio.



Pa će mu samo preostati parafirati ugovor s Barcelonom, u koju će prijeći s prvim danom lipnja 2019. godine bez odštete. Francuski mediji pišu kako je sve već dogovorio s Kataloncima. „Obavijestio je klub da neće produžiti ugovor.

I da želi otići na koncu sezone kad mu istekne ugovor,“ rekao je klupski direktor. A iz kluba su, izgleda, odlučili osvetiti mu se jer ih tako ostavlja pa ga više neće koristiti do kraja sezone. Izvori bliski klubu tvrde kako Rabiot više neće obući dres PSG-a nakon ovog.



Barcelona ga je mjesecima vabila na potpis, a sad će ga konačno dobiti. Veliku ulogu u njegovom dovođenju odigrao je sportski direktor Katalonaca Eric Abidal uvjerivši ga kako će Barcelona u bliskoj budućnosi ponovo biti dominantna sila u europskom nogometu.

Pregovori su nakratko prekinuti na dan zadnjeg El Clasica u listopadu tekuće godine, ali su nedavno ponovo započeti, a sad su, barem tako tvrde Francuzi, zaključeni sretnim raspletom za Valverdea i društvo koji su ga pod svaku cijenu željeli. (preuzeto sa germanijak.hr)

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.