Mourinho nezaposlen: Ostaje samo jedna konstanta - Tri puta za redom jedan ga ostavlja bez posla

Čini se da gdje god Mourinho pođe i gdje god da dođe, ma koliko ima dobre rezultate - Uvijek mu baš jedan te isti čovjek presudi.


Vijest dana u svijetu fudbala svakako je "iznenadna" smjena Josea Mourinha koju su navijači već neko vrijeme priželjkivali.
Portugalac je od danas bivši, traži se užurbano njegov nasljednik, favoriti za preuzimanje se smjenjuju iz sata u sat, ali jedna stvar se iskristalizirala kao konstanta. Mourinhov kriptonit je - Jürgen Klopp!



Njemački strateg na klupi Liverpoola dobio je Josea u nedjelju na Anfieldu 3:1 i zapravo bio okidač za smjenu u Unitedu. I nije to bilo prvi put da je ovaj harizmatični Nijemac "sredio" otkaz svom kolegi.

Još dok je bio na klupi dortmundske Borussije, izbacio je Real u polufinalu Lige prvaka u sezoni 2012./13., što je bio veliki udarac za kraljevski klub i jedan od razloga zašto je Jose na kraju sezone letio naglavačke iz kluba.



Drugi put je Klopp zapaprio Joseu kad je ovaj bio na Chelseajevoj klupi. Krajem 2015. je s Liverpoolom dobio londonske plavce 3:1 što je vlasniku kluba Romanu Abramoviču bio signal da makne Mourinha, a taj se scenarij ubrzo i dogodio.

I sad je prije neki dan opet on bio taj koji je zakucao posljednji čavao u Mourinhov sanduk u Manchester United. Jedino što Mourinha može utješiti jest da će se pošteno naplatiti na odlasku...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.