Statistika rekla svoje: Lionel Messi iz slobodnjaka dao više golova od čak tri prvaka Liga petice

Jedna od začuđavajućih činjenica je ta da je Lionel Messi uspio da u proteklih par sezona bude uspješniji na nekom nivou od velikana i prvaka liga petica!


Bio je to Lionel Messijev čak deseti gol, koji je došao nakon prekrašaja u 2018. godini, a od 2014. Messi je zabio 19 pogodaka iz slobodnog udarca.
Lakše nego što se to očekivalo, Barcelona je u 15. kolu s 4:0 slavila protiv Espanyola u katalonskom derbiju. Domaćine je u 17. minuti načeo (po)najbolji igrač u povijesti Leo Messi iz slobodnog udarca.



Argentinski čarobnjak pogodio je sami spoj stative i grede Lopezovog gola. A na 2:0 povisio je Ousmane Dembele u 26. minuti, a nakon što je zabio prvi gol, Lionel Messi je upisao čak i asistenciju.

U posljednjem napadu prvog poluvremena zabio je i povratnik nakon ozljede, Luis Suarez.I ako netko od gledatelja nije dobro vidio što je napravio u 17. minuti, Messi je u 65. minuti ponovno zabio iz slobodnog udarca.



Bio je to njegov deseti gol, koji je došao nakon prekrašaja u 2018. godini, a od 2014. Messi je zabio 19 pogodaka iz slobodnog udarca. Zanimljivo je kako je Argentinac tako iz slobodnjaka zabijao više od Juventusa (18), Real Madrida (14), Bayerna (13), PSG-a (12), Chelseaja, Milana, Liverpoola (11)...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.