Real u nevjerici: Velika zvijezda odlazi u Chelsea za 70 miliona funti?

Madriđani su u ozbiljnom problemu, velika zvijezda tima uslijed ogromnog nezadovoljstva pravi ne tako iznenadan transfer u Chelsea?!


Madridista će vjerovatno napustiti redove prvaka Evrope u januaru, prema informacijama engleskih medija.
Londonski Chelsea nalazi se veoma blizu dogovora sa španskim fudbalerom i on bi od početka 2019. godine mogao zaigrati na Stamford Bridgeu. Plavci će za usluge ovog fudbalera izdvojiti 70 miliona funti.



Dok bi Isco u Londonu trebao zarađivati oko 250.000 funti na sedmičnom nivou. Ugovor će biti potpisan na četiri i po godine, a navodno je Chelsea spreman isplatiti i dodatni novac reprezentativcu Španije odmah po potpisu ugovora.

Isco ima namjeru da ode. Vidljivo je da 26-godišnji ofanzivac nije sretan na Santiago Bernabeu, a čak su se i navijači okrenuli protiv njega. Ove sezone Isco je odigrao ukupno 17 utakmica, postigao je četiri gola i upisao je jednu asistenciju.



Što svakako nije dovoljno za igrača ovog kalibra, koji zahtijeva da bude starter i da ima mnogo mnogo bolju minutažu ali kako to ne može da dobije u Real Madridu, on je odlučio da ide tamo gdje može da igra.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.