Italijani sigurni: Milan se ne predaje - Na vratima bivši kapiten Arsenala

Zvijezda neumoljivo želi u Seriju A - Višestruki prvak Evrope i najtrofejniji klub u Italiji dovodi bivše kapitena Arsenala!


Kako se piše u Italiji on bi već na zimu mogao da Englesku zamjeni Italijom, pošto je za njega zainteresovan član Serije A.
AC Milan se nalazi u krizi, veliki problemi oko vlasnika uzeli su danak pa su rossoneri daleko od borbe za titulu, mada zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 26 bodova, te borba za Ligu prvaka i nije isključena.



Ali, žele u ovom timu da ojačaju sastav, i prva meta je Francesc Cesc Fabregas. On će na kraju sezone biti slobodan igrač, pa su španski mediji prenijeli da je rastanak sa starim klubom - Chelsheajem izvjestan.

A Calciomercato sada dodaje da su pregovori „plavaca“ i Milana već u toku. Za njega Chelsea sada traži čak 12 miliona evra, Milan daje četiri manje, a ulogu bi mogao da igra i potencijalni otkup ugovora Tiémouéa Bakayoka.



 Tiémoué Bakayoko je već neko vrijeme na pozajmici u AC Milanu sa Stamford Bridgea. a kako stvario stoje sedmostruki prvak Evrope ga uopšte ne misli vraćati u London, tako da je jedini izbor njegova kupovina.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.