Odlične vijesti: Milan sve spremniji za transfer rok - Inkasiraju 43 miliona za zvijezdu

U italijanskom velikanu i dalje nezadovoljni, inkasiraju 43 miliona ali opet odluka AC Milana pogrešna! 


Zaradiće, ali siću, kako sada stvari stoje. A opet, da li je sve pitanje loše procjene? U Italiji nije pokazao ništa za godinu dana.
Bio je prinuđen da ode, i to na pozajmicu u Sevillu. Sada Milan traži napadača, dio navijača uzdiše za Andre Silvom koji se preporodio u Primeri. Sevilla ima pravo otkupa i najavili su da će sigurno to iskoristi.



Direktor Kaparos je potvrdio da će isplatiti AC Milan prije kraja ove sezone, ako Portugalac koji je dao osam golova u šampionatu ovako nastavi. AC Milan će zaraditi ukupno 43 miliona evra, 4 su već uzeli za pozajmicu.

39 miliona iznosi otkup, dakle ukupno 43 miliona. Neko bi rekao dobar posao, međutim, Portu su platili 40, dakle, mala je zarada, a čini se da bi im zlata vrijedio i da je momak koga je Ronaldo preporučivao Realu pre dvije sezone,



Spreman za veliki klub i da bi već mogao u Premier Ligu za par godina. "Morao sam da odem", kaže Silva, ne pada mu na pamet da se vraća, a oni koji brane potez bivše uprave tvrde da je ovo dokaz da je italijanska liga mnogo jača od španske i da Silva nije bio ni blizu ovakve forme jer prosto, mnogo je teže davati golove na Apeninima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.