Direktor PSG-a objasnio: Barca je pokazala nepoštovanje PSG-a, ponuda je bila sramotna

Iz Pariza jasno poručuju: "Ponuda koju je poslala Barcelona je bila sramotna. To je pokazatelj njihovog nepoštovanja prema Paris Saint Germainu."


Francuski veznjak prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Barceloni jer je odbio produžiti ugovor s Paris Saint Germainom.
Rabiot s Parižanima ima ugovor do kraja ove sezone, a u nekoliko navrata odbijao je ponudu za produženje saradnje. Francuz se na ljeto povezivao s Barcelonom, no PSG je odbijao ponude s Camp Noua.



No sada će teško spriječiti njegov odlazak u katalonski klub. Ovaj veznjak ima pravo već od 2. januara da pregovara s drugim klubovima o potpiše ugovor, a potom od njega u taj klub ode kao slobodan igrač.

Gotovo sigurno da će to biti Barcelona, te mnogi vjeruju da će se to zvanično saopštiti upravo 2. januara. Sportski direktor PSG-a, Antero Henrique, izajvio je da ovaj klub ne žali što nije prodao Rabiota na ljeto Barceloni jer je ponuda bila sramna.



Te što će ovako on kao slobodan igrač napustiti klub. "Ponuda koju je poslala Barcelona za Adriena Rabiota bila je sramotna. To je pokazatelj njihovog nepoštovanja. 20 sati pred kraj prelaznog roka su poslali ponudu.

I to nam je bio dokaz da su već sve dogovorili s njim. Bili smo iznenađeni tako malim iznosom i odbili smo ponudu", rekao je Henrique.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.