Englezi sigurni: United ispunjava Mourinhovu najveću želju - Dovode svjetskog prvaka od 100 miliona?

Manchester United u januaru želi ispuniti Mourihovu najveću želju - Pokušat će dovesti sjajnog defanzivca!


Portugalski stručnjak Jose Mourinho nedavno je priznao da se nada da će mu Manchester United u januaru ispunuti želju.
Te da će pokušati dovesti fudbalera Real Madrida Raphaela Varanea. Manchester United ove sezone ima dosta problema što se tiče defanzive i jasno je da će klub morati već u januaru uraditi nešto po tom pitanju.



Pogotovo ukoliko ikada u budućnosti žele biti konkurenti za titule u Premier Ligi. Mourinho je priznao da bi se Varane idealno uklopio u njegovu ekipu, ali je svjestan da će ga kraljevski klub teško pustiti.

Iako nije baš u najboljim odnosima s čelnicima kluba čini se da su oni spremni ispuniti ovu želju Mourinhu. Kako pišu engleski mediji Crveni đavoli se već spremaju da pošalju ponudu za Raphaela Varanea.



Te se nadaju da bi francuski defanzivac već u januaru mogao da dođe na Old Trafford. Navodno, United je spreman za ovog defanzivca izdvojiti čak 100 miliona eura čime bi Varane postao najskuplji odbrambeni igrač u istoriji.

Ipak, veliko pitanje je da li je Florentino Perez spreman pustiti Francuza koji već nekoliko sezona pruža sjajne paritje u dresu Real Madrida.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.