Henry pred najvećim izazovom u karijeri - Dočekuje najmoćniji tim bez čak 16 igrača

Henry danas pred nemogućom misijom: Na moćni Paris Saint Germain bez čak šesnaest standardnih igrača! 


Monacovoj se krizi baš nikako ne nazire se kraj! Ekipa iz Kneževine igra zaista katastrofalno ove po njih kobne sezone.
Sa sedam bodova iz 12 kola dijele posljednje mjesto na tablici Ligue 1, a ništa bolje ne stoje niti u Ligi prvaka gdje su u do sada četiri odigrana susreta inkasirali tek jedan bod što je za onaj tim od prošle godine zaista sramota.



Kao što to već u fudbalu biva, 'glavom' je platio trener te je Leonarda Jardima zamijenio veliki Thierry Henry. Proslavljenom francuskom golgeteru ne ide baš najbolje - još nije upisao ni jednu pobjedu.

A Lekin Club Brugge ga je u zadnjem kolu LP-a ispratio s 4:0. No, niti tu nije kraj glavobolje za Monaco. U nedjelju od 21 sat u 'derbiju' dočekuju moćni PSG, a Henry za tu utakmicu ne može računati na čak 16 igrača!



Njih čak četrnaest otpalo je zbog ozljeda raznih vrsta  (Rony Lopes, Pellegri, Serrano, Subašić, Geubbels, Ndoram, Jovetić, Glik, Sylla, Aholou, Traoré, Golovin, Toure...) dok su Raggi i Tielemans suspendovani.

Te je sada francuski stručnjak bio prisiljen pozvati pojačanja iz U19 selekcije. Poznavajući ubojitost ekipe iz grada svjetlosti, Kneževina će biti zavijena u crno...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.