Španci uvjereni: Messi uhvaćen u regrutovanju pojačanja - Ko će ako ne on?

Lionel Messi lično uhvaće u Dubaiju lično sređuje Barci transfer - Barcelona je pred izvanrednim transferom?


Jedna slika pokrenula je lavinu komentara, a mediji širom Španije su uvjereni da Lionel Messi dovodi sjajno pojačanje u Barcelonu.
Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Leo Messi koristi reprezentativnu pauzu za odmor u Dubaiju gdje ima, u najmanju ruku, zanimljivo društvo. Argentinac je iskoristio priliku da se vidi sa Paulom Pogbom.



A njihova zajednička fotografija ekspresno je pokrenula lavinu glasina da će francuski veznjak na ljeto preći u Barcelonu. Poznato je da u poslednje vrijeme Paul Pogba nije najzadovoljniji u Manchester Unitedu.

Kao i da se o njegovom odlasku sve glasnije priča u posljednje vrijeme, pa zato ovo druženje sa Messijem predstavlja zanimljivu temu za špekulisanje. Također, odavno se zna da je Leo Messi u Barceloni mnogo više od samog fudbalera.



Pošto se već godinama pita za mnoge stvari koje se tiču kluba sa Nou Campa a kako i ne bi kada iznosi većinu Barcinih uspjeha na svojim plećima. Njegove su ovlasti ogromne, a ovo svakako ne bi bio prvi put da nekoga 'privoli' na dolazak u Barcu.

Kako god, Pogba i Messi su vjerovatno imali prijatan dan, a ima li istine u pričama koje su počele da kruže - pokazat će vrijeme, mada španci su uvjereni da United ostaje bez Francuza...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.