Španci sigurni: PSG u problemu - Dva najljuća rivala se otimaju oko Cavanija

Edinson Cavani dobio dvije velike ponude, a pored Paris Saint Germaina sada se za njega otimaju dva najveća rivala!


Zvijezda Paris Saint Germaina ima dosta dobar tretman i može se reći da mu je lijepo na Parku Prinčeva.
Napadač PSG-a Edinson Cavani dobio je dvije ponude za nastavak karijere. Kako navodi francuski RMC, Edinsona Cavanija u svojim redovima žele najveći rivali i ljuti suparnici u Španskoj La Ligi.



Radi se o madridskim rivalima Real Madridu i Atletico de Madridu i oba kluba će Urugvajca pokušati da dovedu u svoje redove.  Cavani međutim nema namjeru da napusti PSG. To je u nekoliko navrata i javno rekao.

Ali navodno je klub spreman da ga proda kako bi malo rasteretio financijsku strukturu koja nakon afere sa Football Leaksom postaje pod sve većim pritiskom. Ponude madridskih klubova su za sada na stolu.



Cavanija vide kao idealno napadačko pojačanje za svoj tim, ali Urugvajac na kraju ipak ima zadnju riječ. Cavani je član PSG-a već šestu sezonu, a stigao je iz Napolija 2013. godine i tada je sa 64 miliona eura bio šesti najskuplji igrač svijeta.

Danas Edinson Cavani i nije igrač na koga Paris Saint Germain previše obraća pažnju kako su se okrenuli mlađima Kylianu Mbappeu i Neymaru Jr. kojima kako sami navode ne daju da mrdnu iz Pariza.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.