Real se ne šali: Kradu Chelseajevo pojačanje - Najboljeg fudbalera Serije A

Povratak zvijezde na velika vrata u Španiju - Sjajni fudbaler Serije A konstantno se povezuje sa odlaskom iz tima‚ najviše zbog sjajne forme!


Fudbaler Milana igra sezonu iz snova, po ocjenama stručnjaka najbolji je fudbaler u Seriji A od starta sezone i oko njega se mnogo toga vrti u Milanu.
On je najbolje ocijenjen fudbaler ove sezone u Seriji A i nalazi se ispred najvećih imena. "Plavci" su već preduzeli određene korake i ispipavaju puls "Rosonera". A pored Engleza na situaciju motri i Real madrid.



Sarri izuzetno cijeni 24-godišnjeg Španca čije je kvalitete mogao da upozna dok je bio na klupi Napolija. Da li je baš Suso "sastojak" koji je potreban velikanu za trofeje već u prvoj sezoni? Milanu svakako ne može pomoći u daljoj borbi ka ligi prvaka.

Kako navode italijanski mediji, madridski Real ozbiljno je zainteresovan za dovođenje 24-godišnjeg fudbalera koji iza sebe ima nekoliko dobrih sezona u dresu Rossonera. Spremni su Kraljevi platiti 38 miliona eura otkupne klauzule i već ga u januaru angažovati kao pojačanje.



Međutim, imaće žestoku konkurenciju. Za njegove usluge zainteresovan je i Chelsea, a navodno su pregovori sa londonskim timom već počeli. Milan pokušava da podigne cijenu i čini sve kako bi se klauzula od 38 miliona eura izbacila iz ugovora.

Pogotovo jer sada smatraju da španski fudbaler vrijedi mnogo više. Ako potpiše za Real bio bi to veliki povratak Susa u Španiju gdje je igrao samo jednu profesionalnu sezonu i to u ekipi Almerije, kao posuđen igrač Liverpoola.


Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.