Navijači u čudu: Vremena se mijenjaju - Pred sam derbi Milan i Juve dogovorili transfer

AC Milan i Stara dama pred sam veliki derbi dogovorili novi transfer - Zvijezda od januara na San Siru!


Sport Mediaset je objavio kako je zvijezda Stare Dame sada na samo jedan korak od potpisa za najtrofejniji italijanski klub.
Rossoneri su navodno blizu dogovora s Juventusom i Mehdi Benatia bi trebao u AC Milan da dođe na posudbu do kraja sezone, s tim da bi ga Milan morao otkupiti za samo 15 miliona eura na ljeto.



Tridsestjednogodišnjak je ove sezone odigrao samo pet utakmica za Staru damu i jasno je da tu više nema mjeseta, a umjesto njega sa sjajnim Giorgijem Chiellinijem stoperski tandem čini Leonardo Bonucci.

Upravo je Leonardo Bonucci u velikom transferu iz Juventusa otišao u Milan, no minulog ljeta se iznenadno vratio u Torino sa gomilom priznanja kako je pogriješio i izvinjenjima za navijače italijanskog šampiona.



Mehdi Benatia je iskusan stoper i sasvim sigurno može da pomogne AC Milanu, a prije dolaska u Juventus bio je član Udinesea, Rome i Bayern Munchena. Gennaro Gattuso je uvjeren da bi sa ovim pojačanjem mogao da učvrsti obranu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.