Ibrahimović prozvao legendu: Ja mogu, ali Wengeru je to prevelik izazov

Ibrahimović bocnuo Arsena Wengera i poručio fudbalskoj javnosti: U Paris Saint Germainu bih se vratio samo da se bavim jednim!


Zlatan Ibrahimović stao je na kraj glasinama da bi se mogao vratiti u Paris Saint Germain, barem ne u ulozi igrača...
"Ako se vratim u PSG, vratit ću se da budem šef u klubu. Ne mogu se vratiti ni za što drugo pa ako me žele, moraju mi dozvoliti da budem gazda", rekao je Zlatan za L'Equipe pa nastavio: "Ne postoji niti jedna druga uloga koju bih mogao preuzeti.



Ali, to nije nešto što me trenutno zanima jer sam još aktivan igrač. Kada odlučim što bih točno želio raditi, obznanit ću svijetu."Za sada, 37-godišnji napadač mora odlučiti gdje želi nastaviti igračku karijeru.

A čini se kako je najbliži ostanku u MLS gdje je u dresu LA Galaxyja zabio 22 gola u protekloj sezoni. Povezivalo ga se s odlaskom u neki od klubova čije je boje branio u prošlosti, pa tako i Milanom u koji bi navodno mogao doći Arsene Wenger.



"Mislim da je izglednije da ću se ja vratiti u Milan, nego da će Wenger doći. Ne vjerujem da bi on dolazio u Italiju i prihvatio takav izazov. Preuzimanje Milana ne bi bio lak zadatak." "Ne znam još gdje ću nastaviti karijeru.

Znam da me puno europskih klubova želi, ali sretan sam ovdje. Treba mi izazov, razlog da nastavim igrati. Ne želim doći negdje samo jer sam Zlatan Ibrahimović nego želim napraviti razliku, to je ono što sam oduvijek i svugdje radio."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.