Najgora Interova procjena: Nisu htjeli 50 miliona za njega - Sada im grije klupu

Nije ni čudo što nekim nekada slavnim klubovima ne ide bajno, iako nekada veliki prvaci nizovi loših ili samo nesrećnih odluka uprave i trenera ih dovode do te pozicije gdje su sada!


Interova procjena je ovoga puta bila zaista očajna, odbili su za zvijezdu čak 50 miliona, a sada će ga držati za te pare na klupi!
Čini se da su napravili grešku, makar na osnovu ove jeseni. Verovatno će ga prodati, ali ponude koje su odbijali više nikada neće dobiti... Inter je, čini se, propustio priliku da zaradi veliki novac na Ivanu Perišiću.



Sada Hrvat postaje problem, igra slabo čitave jeseni, izgleda da ga je Mundijal potpuno ispumpao na žalost navijača, a Spaletiju ne nedostaju alternative. Podsjetimo, dva puta su odbijali Manchester United koji je nudio oko 50 miliona evra.

Ivan Perišić je produžio ugovor sa Italijanima i jednostavno potonuo ove jeseni. U Internazionale Milanou priznaju da postoji problem sa njegovim partijama, ali ako ne bude igrao još će mu pasti cijena.



Hrvat ima 29 godina, mogao bi na ljeto u PL, juče je izjavio da mu je san da igra u Engleskoj. Ali, niko sada neće više platiti ogroman novac, ove sezone je u 17 mečeva u svim takmičenjima dao samo dva gola.

Internazionale Milano igra derbi u nedelju u Rimu, Spaleti je izgubio strpljenje, preseliće Ivana Perišića na klupu, a meč bi, uz Icardija i Politana trebalo da počne Keita Balde.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.