Messi bijesan: Sluča Rayo Vallecana se neće ponoviti - Trojica moraju da idu

Velika kriza u Katalonskoj prestonici: Messi poludio nakon drame protiv Rayo Vallecana - traži odlazak tri igrača Barce!


Nije nikako dobro na Camp Nou. Barcelona je jučer senzacionalno preokrenula utakmicu protiv Rayo Vallecana.
Tako što je u posljednjim minutama utakmice zaostatak od 2:1 pretvorila u pobjedu od 3:2. Time su zadržali vodstvo na tablici Primere, ali takav razvoj događanja samo je produbio krizu u redovima katalonske ekipe.



Javna je tajna u fudbalskom svijetu da situacija na Camp Nou nije baš idealna, a sinoć je navodno sve opet kulminiralo. Španski fudbalski tabloid javlja da je Lionel Messi izrazio nezadovoljstvom igrom trojice suigrača.

To su Sergi Roberto, Rafinha i Ousmane Dembele, a Francuz se našao na popisu iako je sinoć postigao izjednačujući gol. Argentinac je navodno zatražio da se vrlo brzo nađu zamjene za ovu trojicu.



Jer po njegovom mišljenju sramotno je ono što se dešava sa njima kao i sa njegovim omiljenim timom a ostaje nam za vidjeti hoće li već u zimskom prijelaznom roku netko od njih otići iz Barcelone.

Već neko vrijeme na Messiju je sav teret Barcelone, i očito je da bez njega u ekipi situacija potpuno drugačija. Bilo je situacija kada u stanju povrede je bio prinuđen da uđe i izvuče ekipu, kao što smo mogli vidjeti prošle sezone. Leo to želi preduhitriti u budućnosti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.