Barca na raskršću: Biraju između tri defanzivca - Balkanac u užem izboru

Nema ništa bez velikih pojačanja: Barcelona traži štopera, čak su tri imena u igri, moguće rješenje čak i jedan Balkanac!


Katalonci su svjesni da najveći problem ekipe leži u defanzivi, pa su riješili da se time pozabave u narednom prelaznom roku.
Barcelona nije najbolje počela sezonu, imaju sreću da je Real katastrofalan u Primeri, kao i da je Atletiko kiksnuo u nekoliko navrata, a dodatni problemi nastali su zbog povreda. Nedostaje ekipi Samuel Umtiti, koji će se par mjeseci oporavljati od povrede.



Pa su tako na "Camp Nou" riješeni da pojačaju štopersku liniju već u januaru. Tri igrača se navodno nalaze na listi želja "Blaugrane", a među njima je i srpski internacionalac. Naime, Barsa želi jednog iskusnog štopera.

A biraće između Davida Luiza iz Chelseaja, kapitena Arsenala Laurent Koscielnya i kapitena Zenita i do skora kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića. Što se tiče Luiza, on je kod Maurizija Sarrija postao standardan, te je mala vjerovatnoća da bi ga se "Plavci" odrekli u januaru.



Kosielni se oporavlja od teške povrede, još uvijek nije zaigrao pod novim trenerom "Tobdžija" Emeryjem, ali je dobio kapitensku traku na početku sezone. Videćemo šta na "Emirejtsu" misle o njegovom odlasku.

"Mundo Deportivo" prenosi da je Ivanović možda i donekle dobro rješenje za Valverdea, kako Srbin može da igra i na poziciji desnog beka, te bi na taj način Barca jednim udarcem ubila dvije muve.

On je veoma važan u Sankt Petersburgu, ali se vjeruje da mu Zenit ne bi stajao na putu da ponese dres slavnog katalonskog kluba, međutim njegove godine su ono što ovaj transfer možda najviše i komplikuje, logičan bi bio samo u smislu neke kratkotrajne ispomoći...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.