Italijani sigurni: Mladi Francuz oduševio svijet - Sada ga Juventus "krade" Liverpoolu

Mlada Francuska zvijezda potpuno oduševila fudbalski  svijet, a sada veoma blizu selidbe na Apenine? 


Italijani ispred svih sada imaju prednost. Klubovi se takmiče ko će da ponudi bolje uslove ovom mladog defanzivcu.
A svi naravno znamo da je Juventus najbolji kada je u pitanju dovođenje slobodnih agenata ili igrača "za sitan novac".  Jean Clair Todibo je impresionirao u dresu Toulousea iako još uvek nije potpisao profesionalni ugovor sa ovim timom.



Velikani su odmah vidjeli o kakvom se potencijalu tu zapravo radi i žele ga svi u svom timu. Pored sjajnog torinskog Juventusa koji neće štediti na pojačanju, tu su još Liverpool, Napoli i Wolverhampton Wanderers.

Neće biti baš lako Juventusu da dovede ovog defanzivca koji sada ima samo osamnaest godina, ali su za sada u prednosti u odnosu na konkurenciju i to prvenstveno zbog odnosa sa ovom mladom zvijezdom na usponu.



Kako prenosi Calcio Mercato, Stara dama je još prije nekoliko dana stupio u kontakt sa ovim igračem. Ponudili su mu gotovo idealne uslove i teško da će bilo ko uspjeti da ih pobijedi u ovoj trci za potpisom.

Juventus ove godine ozbiljno pretenduje na mnogobrojne titule u fudbalskom svijetu, a sa posebnom pažnjom na onu njima najbitniju - Titulu Lige Prvaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.