PSG u problemu: Stariji Neymar forsira transfer - Glavni zainteresovani dva najveća rivala

Stariji Neymar sada ima posla preko glave, Barca je u raspoloženju da oprosti, Francuzi i Arapi ne vjeruju u razvoj događaja!


Šta će biti sa sjajnim Brazilcem? Neymaru malo treba da dospe u centar pažnje, čak i u slučaju da to ne učini namjerno.
Dovoljan je bio samo jedan osmjeh nakon novinarskog pitanja oko potencijalnog povratka u Barcelonu da se upale stare "lampice" i pokrene neumornu Marcu da istraži da li baš u tom grmu sada leži zec.



Navodno, u Barceloni više ne odbacuju ovu mogućnost, igrač i klub se nisu rastali na najbolji mogući način, ali su Katalonci spremni da pređu preko toga kako bi ga ponovo u skorijoj budućnosti vidjeli na Camp Nou.

Naročito posle nekih navoda da Brazilac nije zadovoljan u Francuskoj i da mu nedostaje "Blaugrana". Ipak, Neymarov otac se i dalje pita o budućnosti svog sina kojeg je ovog ljeta kao i inače nudio brojnim evropskim klubovima.



Sa druge strane, fudbaler Paris Saint Germaina je i dalje tiha patnja Florentina Pereza koji ga i dalje želi u svojim redovima, ali poslednju riječ daće Francuzi koji ipak drže njegov ugovor u svojim rukama.

U Parizu su bijesni na ovakve signale koje šalje porodica Neymar i žele da se Brazilac fokusira isključivo na ono za šta je plaćen nevjerovatnih 222 miliona evra. Da popunjava statističke kolone i donese trofeje. Naročito onaj "ušati"... A porodici Neymar je ipak čini se samo do novca.


Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.