Englezi sigurni: Najbolji Uniteda može da ide, ali samo ako nam date sjajnog Balkanca

Stigla jasna poruka u italijansku Seriju A - Naš najbolji može da ide u sledećem januaru, ali postoji samo jedan mali uslov... 


Italijanski mediji otkrili nove informacije o potencijalnom transferu sjajnoga reprezentativca Francuske.
Prema najnovijim navodima iz Engleske, Manchester United je spreman da pusti Paula Pogbu. Glasine o njegovom odlasku su sve jače i jače, kao primarna destinacija spominje se Barselona, ali se tu stidljivo javlja i Juventus kao opcija.



I ne samo to, postoji mogućnost da baš Italijani dobiju prednost kada su u pitanju pregovori sa "Crvenim đavolima", a sve to je zbog njihovog plana koji je smislio vrh slavnog kluba iz Manchestera.

Italijanski novinar Đanluka Di Marcio tvrdi da bi se United odrekao Paula Pogbe samo u slučaju da u drugom smjeru pođe Miralem Pjanić. Teško je vjerovati da će šampion Italije pristati na ovakav dogovor.



Ali u fudbalu je sve moguće. Juventus je promijenio direktora kluba, Paratići drži glavnu reč kada su u pitanju svi transferi, pa ostaje da se vidi šta on misli o svemu. Navijači nisu preterano oduševljeni...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.