Unitedova legenda jasna: Kod Mourinha bi se i Messi mučio - Sad nas može spasiti samo jedan!

Legenda jasna: 'United može spasiti jedino jedan igrač, pa ljudi kod Jose Mourinha bi se mučio i najbolji na svijetu' 


Manchester United je bio sila kada je Paul Scholes diktirao veznim redom. Posljednjih godina crveni đavoli se muče, doveden je Mourinho da spasi što se spasiti može.
Ali crveni đavoli su i dalje loši. Legendarni veznjak tvrdi kako United jednostavno nema dovoljno dobre igrače, a spasiti bi im mogao jedino netko poput jednog od najboljih. "Gledam Mourinhovu ekipi i mislim da oni jednostavno nisu dovoljno kvalitetni.



Nedostaje im nekoliko klasnih igrača kakve imaju druge ekipe. Na kojoj poziciji? Igrač koji će povezivati vezni red i napad. Netko poput Modrića? Da, igrač koji zna povezati linije i kontrolirati sredinu terena.

Igrač koji ima kvalitet dati dobru loptu i kreirati," rekao je Scholes za ESPN i otkrio kako je njegova vizija Manchester Uniteda potpuno različita od one koju vidi Jose Mourinho koji trenutno vodi najslavniji klub Engleske.



Potom je utvrdio da ni Messi ne bi mogao pomoći Mourinhovom Unitedu da se iščupa iz krize. "Imam osjećaj da se sve igrači koji dođu u United muče. Čini mi se da bi se i Messi mučio u ovoj ekipi."

A posebno je kritizirao "sebičnog" Alexisa Sancheza. "Znam da je kvalitetan i da je bio doba igrač, ali nikada ga nisam vidio kao igrača za United. Po meni je riječ o pomalo sebičnom igraču, igraču koji igra samo za sebe. Nije ono što nam treba, posebno ne za toliki novac.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.