Mourinho očajan: Forma ekipe nikad gora - Povratak pravog vođe Uniteda spas za Posebnog?

Spašavaj Mourinho šta se spasiti da: Sprema se dramatični povratak velike zvijezde u Manchester United? 


Jose Mourinho mora što prije pronaći dobitnu kombinaciju sa kojom će se značajno poboljšati igra Uniteda.
A sada kako stvari stoje ekipa Jose Mourinha ne samo da se ne može da se nosi sa aktuelnim prvakom - Manchester Cityjem nego je za klasu slabija i od ovogodišnjih velikih povratnika Chelseaja, Liverpoola pa čak i Arsenala.



Jose Mourinho sada mora sve to da popravi i to u ekspresnom roku jer kako se navodi za svoju viziju Uniteda je potrošio oko 500 miliona evra a ništa nije opravdao. Ako je vjerovati američkim medijima, Zlatan Ibrahimović bi se uskoro mogao vratiti u Evropu.

Iako su se još ranije pojavile glasine o potencijalnom transferu u Milan, ovaj put se Zlatan ne dovodi u vezu sa Rossonerima. Navodno bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti u Manchester United, klub iz kojeg je i došao u redove LA Galaxyja.



Prema navodima ESPN-ovog Marka Ogdena trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je spreman pokušati dovesti Ibrahimovića na kratkotrajnu posudbu. Mourinhu, kojem se i dalje ljulja stolica na Old Traffordu, je pod hitno potrebno još kvaliteta u ekipi, ali mu je potrebna i liderska figura u svlačionici što Zlatan Ibrahimović svakako jeste.

 "Prava vrijednost Ibrahimovića za Mourinha koji je pod pritiskom je njegov uticaj u svlačionici. Za neke u Unitedu nije slučajnost što je raskol u ekipi počeo nakon Ibrahimovićevog odlaska u MLS", poručio je Ogden.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.