Madriđani spremaju ogromnu senzaciju - Najbolji golgeter grada svjetlosti na vratima

Ponajbolji golgeter grada svjetlosti napušta Paris Saint Germain, ali će biti dio velikog paklenog napada?


U Madridu ga željno očekuju. Napadač Paris Saint Germaina mogao bi napustiti redove francuskog šampiona.
Sjajni urugvajski napadač navodno je nezadovoljan svojim statusom u ekipi sa Parka prinčeva i spreman je na odlazak iz Pariza. Karijeru bi Edinson Cavani mogao nastaviti u madridskom Atleticu.



Ekipa iz Madrida pokazuje ozbiljan interes za njega, a Diego Simeone ga želi spojiti sa Antonineom Griezmannom i Diegom Costom, pa bi Jorgandžije dobile spektakularan napad.

Edinson Cavani je ušao u šestu sezonu u Paris Saint Germainu. Njegov učinak je zaista impresivan je je postigao 173 gola u 233 nastupa što je izuzetan uspjeh i čini ga pravom svjetskom klasom, a ugovorom je vezan do 2020. godine.



Navodno je i Paris Saint Germain spreman da ga proda zbog financijskog fair playa i njegov transfer bi im itekako olakšao "borbu" sa UEFA-om koja svakim danom preuzima sve više kontrole nad fudbalskim transferima.

Ovo pojačanje bi došlo odlično Atletico de Madridu koji će se naći u problemu ukoliko se Real Madrid i Barcelona nastave pojačavati, te bi Edinson Cavani došao kao odličan kontra-napad jednom od ponajboljih klubova u La ligi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.